De eerste keer naar de chiro?

Je staat op het punt om voor het eerst naar de Chiro te komen? Proficiat! Hieronder hebben we nog enkele belangrijke dingen voor jou opgesomd, zodat je zeker weet wat je te wachten staat. 
 
Wij verzamelen elke zondag om 14u aan onze lokalen achteraan het speelplein, deze zijn gelegen ter hoogte van Sporthal de Berken in de Kleitkalseide nummer 109. De leiding van jouw groep komt je daar zoeken. Mocht je al nieuwsgierig zijn naar jouw leiding, dan kun je meer informatie vinden onder de rubriek LEIDING. Daarna kan het ravotten beginnen. Elke week wordt er een activiteit voorbereid door de leiding. Wat er op het programma staat kan je terugvinden in de zijbalk bij KALENDER (dit kan af en toe afwijken door het weer of door onvoorziene omstandigheden).
 
Rond 16u houden we even pauze. Je kan dan je eigen koekje of drankje opeten of drinken. Of je kan voor 1 euro een fris drankje én een lekkere koek bij je leiding kopen.
 
Daarna vliegen we er nog even stevig in tot tien voor vijf. Dan verzamelen we aan het rode plein, achter de speeltuin. Daar houden we formatie. Dit is een kort moment waarop er belangrijke dingen gezegd worden en de kledij wordt gecontroleerd (geen nood, voor de nieuwkomers knijpen we een oogje dicht). Om 17u mogen je ouders je komen halen aan het rode plein. Wij vragen echter aan de ouders om zo veel mogelijk gebruik te maken van de parking aan de Mariagrot. Dit is veiliger en er is ruim voldoende plaats.
 
Nog enkele tips: doe zeker je mooiste kleren niet aan. Sommige groepen hebben de reputatie om als moddermannetjes terug naar huis te keren. Ook gsm, mp3 en andere kostbare spullen laat je beter thuis. Om up-to-date te blijven kan je fan worden van onze facebookpagina.
 
We hopen dat je een fantastische eerste Chirodag meemaakt. Als er een echte Vannoeser in je schuilt, en je graag elke week wil terugkomen kan je je inschrijven voor €25. Ook een T-shirt, trui of sjaaltje kan je bestellen, meer informatie vind je onder de rubriek KLEDIJ.
 
IMG_0422-min.JPG